Jest nam miło poinformować, że dr hab. Anna Gałązka, prof. IUNG-PIB otrzymała nominację do ogólnopolskiej nagrody gospodarczej Ambasador Innowacyjności.

 

 

Dr hab. Anna Gałązka, prof. IUNG-PIB otrzymała list nominacyjny do nagrody Ambasador Innowacyjności od Michała Pomarańskiego Prezesa Zarządu Europejskiego Rozwoju Gospodarki Sp z o.o. (http://eorg.com.pl/), współorganizatora Międzynarodowego Forum Gospodarczego (http://miedzynarodowe-forum.pl).

 

Ambasador Innowacyjności to ogólnopolska Nagroda dla najbardziej kreatywnych firm uczelni i instytucji w Polsce, których praca połączona z nauką przyczynia się do rozwoju polskiej gospodarki.

 

Dr hab. Anna Gałązka została nominowana w uznaniu za wybieganie myślą w przyszłość, liczne sukcesy, osiągnięcia na rzecz rozwoju ekologicznego, wprowadzanie zmian i rozwiązań przyjaznych dla środowiska i znacząco polepszających jego stan oraz za działania promocyjne mające na celu zmianę świadomości społecznej.

 

Laureatów nagrody wybierze Kapituła Programowa na Międzynarodowym Forum Gospodarczym, najbardziej prestiżowym wydarzeniu biznesowym w Polsce. Podczas Międzynarodowego Forum Gospodarczego zostaną poruszone najbardziej aktualne zagadnienia dotyczące rozwoju gospodarki oraz możliwości współpracy międzynarodowej. Dyskusje ekspertów podczas sesji pozwolą na wyznaczenie nowych kierunków rozwoju i wspólnej koncepcji prac nad wzrostem ekonomicznym i awansem Polski w gospodarczej hierarchii Europy i świata.

Tegoroczne Międzynarodowe Forum Gospodarcze odbędzie się 15 października 2021 r. w Piekarach Śląskich.

 

 

List nominacyjny:

 

Galazka_Ambasador_List-nominacyjny

 

 

 

Serdecznie gratulujemy nominacji i życzymy powodzenia!

 

Nominacja do nagrody Ambasador Innowacyjności dla dr hab. Anny Gałązki, prof. IUNG-PIB

Kontynuując korzystanie z witryny, wyrażasz zgodę na używanie plików cookie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close